Current events quiz answers.

1. Vice President Joe Biden made a blunder on the campaign trail Tuesday, confusing Virginia for what state: North Dakota, North Carolina or Florida?

(ANSWER: North Carolina)

2. Actor Robert Pattinson returned to the public spotlight Monday and was offered some ice cream inlight of his recent breakup when he appeared on what late-night talk show: Late Night with Jimmy Fallon, Late Show with David Letterman or The Daily Show with Jon Stewart?

(ANSWER: The Daily Show with Jon Stewart)

3. A beleaguered Kristen Stewart got a public defense Wednesday by Academy Award winner Jodie Foster, who wrote an essay in which she blasted the "gladiator sport of celebrity culture." Jodie and Kristen Stewart co-starred in what 2002 film?

(ANSWER: Panic Room)

4. Which airline's seating policy came under fire this week after it was revealed it prohibits men from sitting next to unaccompanied minors as a way of protecting them from predators: Virgin, British Airways or Air France?

(ANSWER: Virgin)

5. This week, Elvis Presley fans marked the anniversary of the singer's death with Graceland commemorations both somber and kooky. How many years has Elvis been dead: 25, 30 or 35?

(ANSWER: 35 years – he died August 16, 1977)

6. Which popular children's television show is holding an open audition to find a new Latino character: Sesame Street, Dora the Explorer or Yo Gabba Gabba?

(ANSWER: Sesame Street)

7. Following his domestic violence arrest last weekend, wide receiver Chad Johnson was released from what NFL team: Cincinnati Bengals, Miami Dolphins or New England Patriots?

(ANSWER: Miami Dolphins)

8. The Mars rover successfully sent back its first color photo from the Red Planet. What is the rover called: Conquerer, Curiosity or Crawler?

(ANSWER: Curiosity)

9. Which country announced plans Wednesday to launch its own unmanned spacecraft to Mars next year: India, China or Australia?

(ANSWER: India)

10. Mixed martial arts fighter and former MTV host Mike "Mayhem" Miller was arrested Monday after police in California say he went on a naked rampage inside: a McDonald's, a public library or a church?

(ANSWER: A church)

How did you do?